keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi vaihtui!

Viime vuosi on nyt taputeltu,ja ihan hyvä vuosihan se oli.
Elma syntyi tammikuussa ja kohta saakin juhlistaa neidin 1-v synttäreitä :)
Ihana kaveri siitä on tullut ja toivottavasti tulevaisuus olisi yhtä mielenkiintoinen ja positiivinen,niinkuin tähänkin asti.
Vaikka meidän yhteiselo alkoikin melko pian jännittävillä ja painajaismaisella eläinlääkäri rumballa Elman alkaessa yllättäen ontumaan ja lääkärin tehdessä diagnoosin leg perthes,niin säikähdyksellä,venähdyksellä ja levolla selvittiin.Ihanaa palvelua sai Tampereen Univetissä,jossa Elmaa tutkittiin toisella lääkärillä,Armisen Virpillä,sekä yhteistyöstä Espoon Eläinsairaalaan (Univet sielläkin) jossa Vatin äidin omistaja Simona työskentelee tohtorina ja Elman kuvat pyörähtivät myös Jan Räihän silmien alla.
Toukokuussa meillä oli hieno hetki,kun Vatti saavutti kolmannen sertinsä Raumalla ja valioitui,ikänsä puolesta toisessa mahdollisessa näyttelyssä.Muutamaa tuntia myöhemmin velipoika Lukas pokkas myös ratkaisevan sertinsä Iitissä ja veljekset valioitui samana päivänä! Kyllä olisi kasvattajan suonut kokea tämän ilon,Taijalle iso kiitos tuonne pilvenreunalle <3
Elma alkoi kierrellä pentunäyttelyitä ja saikin useamman kunniapalkinnon ja oli ROP-pentu,näistä suurimpana Sastamalan pentunäyttely,jossa oli vielä FCI3 RYP1!!! Sekä sanomattakin selvää,että Parsonrussellinterrierien erkkarissa Elma valikoitui yhteensä 35pennun joukosta kauneimmaksi,se oli tosi villiä :D
Pienen loman tein Ahvenanmaalle,kera koirien.Sellainen hullu työkesä takana,että oli ihana lähteä.Arkkipelag Hotelli oli luksusta,keli aivan ihana ja reissu muutenkin ihan onnistunut,kun käytiin pyörähtämässä Eckerö KV näyttelyissä.
Vatti pokkas sieltä ekan cacibin ja tälle kaudelle tulikin hienosti 1x VSP ja 3x ROP.
Agility on saanut uuden vaihteen,ja pääsimme Vatin kanssa ProCanikselle valmennusryhmään syksyllä.Siinä on meikäläinen pyörinyt kuin väkkärä,kun olen opetellut valssaamaan ja tekemään saksalaisia :) Koirassa olis potentiaalia kyllä.Ja yhdet epikset käytiinkin ennen niitä parsoneiden mestaruuksia,Sastamalassa Vatti teki mölliradalla nollan ja oli toinen :) lahjattomat treenaa!
Loppuvuosi onkin ollut sitten aika perus settiä,töitä ja sirkushuveja :) joulu ja loppuvuosi meni töiden merkeissä,mutta niin vanha vuosi loppui ja uusi alkoi,aksan merkeissä (eipä ollut illalla hallilla tunkua ;) ).
Tänä keväänä Elmakin pääsee omalle tunnille,joten katsotaan,mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!
Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti