keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Rankka viikko ja vasta puolillaan...


Maanantaina Vatilla oli Hakametsän eläinlääkäriasemalla silmätarkastus,tai sen uusiminen.Ja terveenä paperit taas kennelliittoon lähti.Samalla hankin matolääkkeet,mutta niiden anto odottaa vielä pakkasia.
Pakkasin koirat autoon ja tein hallilla serpentiinin muotoon radan hyppy-hyppy-hyppy-putki-A.
Siinä vedettiin rallia molempien kanssa,Elmalla mentiin paljon takaakierto-harjoituksia ja muutenkin radan tynkä.Sekä,A:lla harjoittelimme alastuloa ja ota-käskyä haltuun.
Vatille vaikeutin rataa kääntämällä putken suut pois päin U malliin ,muttei se kierräminen teettänyt ongelmia,tälläkertaa.Nyt meillä oli aika pikatreenit,kun hallin vakkariryhmät oli tulossa ja me hävittiin hyvissä ajoin alta pois.
Keskiviikko koostui sisäreeneistä,oli uimista ja aksaa.Tälläkertaa päätin kokeilla antaa koirien uida ilman liivejä,olisin saanut jo aiemmin,mutta itsestäni tuntui "vaaralliselta" antaa Elman uida alasti.Pesin ensin Elman uintikuntoon ja Vattia pestessä Anu totesi Elman jo olevan altaassa ja siellä se ui ympyrää kunnes Vatti liittyi seuraan.
Elman uintiasento pysyi yhtä hyvänä myös ilman liivejä,Vatti ui perä paljon alempana..Elma myös laittaa leuan veteen,kirsun jäädessä juuri halkomaan tuulta,kun Vatti kannattelee päätä veden yläpuolella.Mies tekee kaiken raskaamman kautta :)
Illalla meillä oli aksatunti,kun vaihdoin ens kuun yhden vuoron päittäin.Ennen tuntia otin Elman halliin ja veivasin siinä muutaman esteen rataa ja sain hyviä tipsejä Markolta,joka oli tullut ajoissa hallille.Elmassa olisi kyllä potentiaalia,kunhan vaan annan sillekin aikaa tässä aikapulassa.Marko parka keksi ottaa Elman syliin,kun sen teki mieli niin tehdä.Marko,joka ei saisi nostella mitään tajusi siinä vaiheessa kun teki kipeää... :(
Tunnilla Vatti sai kotiläksyksi opetella kontaktin alastuloa ja pysäytystä ja jarrutusta.Helppo homma :) Vatilla kun tulee radalla järjetön kiire ja minulla iskee hillitön paniikki siitä.Eli pitäs osata olla rauhallisemmin :) mutta rataa opetellessa osasin jo lukea hieman rataa ja tajusin tehdä oikeitakin ohjuksia.
Loppuviikko on ihan ohjelmaa täynnä,torstaina on Vatin trimmi Tiinan luona,perjantaina treenit ja lauantaina kisat ja sunnuntaina näyttelyt.
Ei oo tylsää!
Hiekkakasan päällä,Hämeenkyrön yläpuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti