maanantai 4. elokuuta 2014

Martta






Martta eli Wildfay's Smarta Malm on soluttautunut meidän jengiin vedellen tassuillaan muita kuonoon mennen tullen.Aika sissi pikku penneli,jolla itsetunto on hyvin kohdillaan ja eteenpäin marssii soturi määrätietoisena häntä tanassa kohti uusia taisteluja.


Rohkea roikan syö,vai miten se ny meni?


Naisellisuus on siis aika kaukana,vaikka vielä pienet pentusöpöydet pehmentävät ensivaikutelmaa.Pitänee hankkia pyssy ja lapio,ainesta metästykseen voisi tässä pakkauksessa olla jonkin verran,ettei nyt liioittelemaan ruveta
Ikää neidille on kertynyt 13vkoa.
Martta muistuttaa ulkonäöllisesti omaan silmään kahta koiraa,isäänsä Vattia oikealta puolelta ja Vatin veljeä Lukasta vasemmalta puolen.Hauska.



Luonteeltaan muuten hyvin avoin ja rohkea neiti on saanut synnyinkodissaan äitinsä ja taustajoukkojen suojassa hyvät opit elämään.Kyllä sen huomaa,että oli sitä vatkattu ja maailmaa näytetty.Sellaisesta on mahtava jatkaa!


Molemmat kuvat (c) Riikka Jauhiainen


Tulevaisuuden suunnitelmat on vielä hyvinkin avoinna,mutta tekemistä tuo vaatii,sen voin vannoa.Katsotaan mihin oma aika riittää ja millaiseksi pimuksi Martta kasvaa.


Samat ilmeet molemmilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti