torstai 2. huhtikuuta 2015

Ykkösestä kakkoseen

Vatti täytti 27.3 jo neljä vuotta.Tuntuu,että se olisi ollut aina täällä,mutta toisaalta kyllä ne vuodet vierii...Synttärin kunniaksi käytiin jälleen uimassa ja mukaan tarttu myös pieni lahja,vinkupatukka...joka tosin ei kovin kauaa vinkunutkaan vaikka muuten kestävä onkin.
28.3 oli vuorossa Tamskin kisat,ja voin vannoa,että kun sekä ohjaaja että koira oli vähän väsyneen oloisia,niin vitsillä heitettiin,että olispa pöytä radalla,että vois pitää pikku päikkärit... Noh,siellä kun oli radan rakennus käynnissä ja joku siinä parkas hiljaa,et siel on pöytä,menin Minnalta kysymään,mitä rataa siellä kakkos kentällä tehdään...No sehän oli se meidän rata... Siinä rupes pientä tärinää olemaan,kun eihän sitä oo oikein koskaan treenattu,pikku junnuna Veikkolassa pariin kertaan,vahingossa lähinnä,mutta kuitenkin oli treenattu...Kaikki koirat ei ehkä oo treenannu. Pientä sääntöjen tarkastusta netistä ja Minna päätti,että ei ota siitä stressiä,että menee kuin olis tuttukin este. Rataantutustumisen jälkeen Minna totesikin,että moni takertui siihen pöytään,kävi itse kerran siinä ja tutkaili muita juttuja.Se ehkä kannatti :) Nimittäin ykkösiä starttasi tuolloin 51 ja ainoastaan viisi koiraa sai nollan ihanneajan puitteissa,näistä Vatti yhtenä,voittaen medit ja sai sertin.Juku,että jännitti katsomossa.Ja se pöytä? No se meni ihan nappiin!Kontakteilla tuli kyllä aika niin ja näin alastulot,mutta se riitti tälläkertaa.
Hyvää pääsiäistä kaikille! Me lähdetään koirien kanssa Imatralle reissuun koko kööri,ja Marttakin pääsee ekaa kertaa näyttelyihin :) Ei niin onnellinen pääsiäispupu Elma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti