tiistai 11. maaliskuuta 2014

Treenilupa ja lääkekuuri toiselle

Kävimme torstaina aamusta Tampereen Univetissä kontrollissa,kun "oma"lääkärimme oli lomalla.
Tohtori kuunteli ja tarkasti huolellisesti molemmat sesset ja niistä otettiin kontrollia tulehdusarvot.
Vihdosta viimein verikokeet oli kunnossa,molemmilla sen osalta kaikki hyvin.
Elman hengitys on ajoittain räkäisen kuuloinen,johon tohtori määräsi vielä 10päivän antibiotin,tälläkertaa eri lääkettä ja laajakirjoisemman.Elmalle siis yhteensä 40päivää lääkettä,joista 30päivää antibioottia,huh huh!!
Sitkeässä tämä jälitauti,johtuisko siitä,että Elma riekkuu aika hyvin,tilojen antamista rajoissa? "Isosiskon"rooliin kun kuuluu "pikkusiskon" leikittäminen.








Vatti saikin treeniluvan ja tulevana perjantaina todellakin mennään aksareeneihin,edellinen oli tammikuussa!
Tässä sunnuntaina virittelin kujakepit takapihalle,kun ilma oli ihana.Vatti meni muutamia kertoja keppejä ja olikin ihan kieli vyön alla.Setämies on ottanut sairastelun niin levon kannalta,että sen lisäksi,että vaaka näytti ennätyslukemat,niin kuntokin on ihan ruosteessa.
Siinä,missä Elma ja Saimi riekkuu Vatin kanssa pihalla,tulee Vatti sohvalle kieli pitkällä,tyttöjen jatkuessa normaalisti leikkiä myös sisällä...pitää ehken aloittaa varovasti.
Elmalla ei näytä tätä ongelmaa olevan,painoa ei ole juurikaan tullut lisää,mutta lihaksistosta huomaa,että töitä ei olla tehty.
Pitää miettiä,vienkö sitä enää kontrolliin lääkekuurin päätteeksi vai en.Ohjetta siitä ei ainekaan enää tullut.

Saimi on ollut hyvin reipas,ehkä vähän huono syömään,mutta herkut häviää sen siliän tien,joten tuskin tarvitsee huolestua.Saimin ja Elman yhteiseloa on edelleenkin mahtava katsoa sivusta,ja Elma auttaakin huimasti leikkiessä Saimin kanssa päivät pitkät.Niin silminnähden onnellinen äiti-sisko-hahmo se on.




Vattikin hieman leikkii Saimin kanssa,mutta tuntuu enemmän katselevan sivusta ja korkealta,ja kun leikit ylittää hermokynnyksen,seriffi murahtaa ja yrittää laittaa leikin poikki.
Ei Saimi Vattia pelkää,välillä ne nukkuvat aivan vierekkäin,ja jos Saimin mielestä murinat on turhia,Saimi haukahtaa kipakasti takaisin.

Saimi Kaarlen sylissä.

Saimi pääsi käymään yhdellä tilalla leikkimässä pari viikkoa vanhemman russelitytön kanssa.Autossa matkusti boxissa takana ja piippaili jonkin verran.Perillä toinen koira ujostutti hetken,mutta niin tytöt rupesivat leikkimään ja painimaan tyytyväisenä.Mukava,kun suurinpiirtein saman ikäiset ja kokoiset sai toisistaan seuraa.
Ja Saimi näki myös pieniä lapsia,ja oli myös niiden sylissä rohkeasti.
Saimi saikin kutsun tulla useammin sinne kylään,oli meinaan molemmat neidot loppupäivän aika väsyneitä :)

Saimi 11vkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti