lauantai 1. helmikuuta 2014

Procaniksen yksäri

Ou jee,laatuaikaa koirille isolla L-kirjaimella.Ja tehokasta treeniä pääkopalle,kun musta puhutaan.
Ratapiirros ohessa,ei ihan mittakaavassa,mut hei,myö tanssittiin koirien kanssa,mie veivasin valssia,minkä kerkesin ja ehkäpä mä osaan sen vielä ensi tunnillakin? No en ehkä,mutta toivon.

Koirien kanssa tehtiin samaa tehtävää,Elmalla ei keppejä.Treenissä oli tarkoitus käyttää vain jalkoja,mikä sinällänsä oli ihan jees,kun oikea olkapää on kipeä.Mutta kyllä se adrenaliini toi kädet viuhtomaan sen minkä kerkes.Sai niin miettiä jalkaa,katsetta,koiran esteen lukittumista,seuraavalle esteelle kulkua,ponnistus paikkaa ja oikeaa ajoitusta.Onnistumisia tuli,varsinkin lopuksi.
Elma yllätti osaamalla lukea oikein meikäläistä,kun se on kuitenkin tehnyt aksaa kohtuullisen vähän aikaa.
Vatti oppi myös odottamaan ja siinä,kun se tuli putkelta ja alettiin valssiralli ja mä olin aina vähän väärässä paikassa ja vähintäänkin myöhässä,niin se teki ihme pelastuksia.Marko antoi toivoa,että Vatii oppisi pelastamaan jatkossa enemmänkin.Sehän siis heittelee mulle jo nyt koko ajan pelastusrengasta,mutta ehkä me löydetään joku yhteinen reitti radoille,joskus.
Kepit Vatti teki aika hyvin,sitä hämäsi ohjuri ekalla välillä,niinkuin sitä aina ohjurit häiritsee,mutta kun tarmokkaasti sanoin vain kerran kepit,enkä jankannut esteeltä kepeille "kepit,kepit,kepit" niin se teki ne hyvin.Ja pää alempana,kuin vähään aikaan.
Oli hienoa lopettaa hyvin menneisiin valssiralleihin ja keppeihin.Meillä on toivoa.
Elman kanssa treenattiin lisäksi keinua,kun neitiä jänskättää se hieman ylivoimaisesti.Tai ehkä me reenattiinkin vain minua,kun mua alkaa jännittää,kun tiedän että Elma jännittää ja me ollaan ihan yhtä paniikissa molemmat.Hölmö juttu,mutta totta.Markon kanssa tehtiin helppoa treeniä alastulolla ja ihan vaan namitettiin Elmaa,kun se meni poikittain kontaktille ja vapautettiin se toiselle puolelle.
Kyllä se keinun vielä joskus menee.Relattiin molemmat.
Markolla ja Elmalla oli taas kaukana herkästä oleva "herkkä hetki" kun Elma pääsi Markon paijattavaksi.Kyllä neiti on ihan liekeissä,kun joku sen huomaa :) Elma kuulemma lukeutuu Markon lempiterriereihin ellei oikeasti ole lempiterrieri ;) oi jospa olis ollu paparazzi paikalla....

Meillä on taas mahdollisuus keppisulkeisiin,kotona.Tilasin agimetistä kujakepit viikko sitten ja ne oli matkahuollossa torstaina.Hyvä ostos,ja suosittelen Agimetin palveluita kaikille!

Talven tuiskuista lauantaita <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti